Hoe kan ik een product dat ik op de website van Laboratoire SVR heb gekocht, terugsturen?

U heeft een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Het retourneren geldt voor producten die in goede staat zijn afgeleverd. De producten moeten in hun originele, ongebruikte verpakking worden aangeboden, met de eventueel bij de bestelling meegezonden cadeaus.

Terugbetalingen van de producten en de oorspronkelijke verzendkosten worden rechtstreeks overgemaakt op de creditcard die bij de bestelling is gebruikt.

De verzendkosten voor het retourneren van uw producten zijn voor uw rekening.

1. Stuur uw annuleringsverzoek naar de consumentenservice op hello@labo-svr.com, onder vermelding van de volgende gegevens: ordernummer, te retourneren product, reden van retournering en voeg het annuleringsformulier toe dat u hieronder vindt.

2. Het terugtrekkingsformulier downloaden hier en stuur het terug in je pakje

3. Stuur uw pakket naar het volgende adres:
Skipper
2, rue de la Mare à Blot
91220, Le Plessis Paté
Frankrijk

Zodra uw pakket is gepost, brengt u de consumentendienst hiervan op de hoogte door een e-mail te sturen naar hello@labo-svr.com

. Bestellingen zonder retourformulier kunnen niet in aanmerking worden genomen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws van het SVR-laboratorium, evenals advies over hoe u zich goed kunt voelen in uw je goed voelt over jezelf.
Wettelijke informatie
Uw e-mailadres wordt door Laboratoire SVR verwerkt om u onze nieuwsbrief en onze commerciële aanbiedingen toe te sturen. U hebt het recht op toegang tot, rectificatie, verwijdering, verzet en beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens, het recht op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens en het recht om richtlijnen vast te stellen betreffende het lot van uw gegevens na uw overlijden. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.
Gratis levering
Gratis levering
vanaf 50€ van aankoop
3 gratis monsters
3 gratis monsters
uit een selectie van producten
Consumentendiensten
Consumentendiensten
hello@labo-svr.com
Snelle levering
Snelle levering
tussen 3 en 5 dagen