Veelgestelde vragen

SVR, de meest geconcentreerde verzorging in dermatologische actieve bestanddelen. Dermo-cosmetische producten 100% getest op de gevoelige huid. Een missie sinds 1962: producten met een hoge concentratie om de prestaties te maximaliseren. Speciaal geformuleerd om de tolerantie te optimaliseren.

Waar kan ik monsters krijgen?

Om onze verschillende productassortimenten en onze nieuwe producten te testen, worden op onze website 3 proefdoses aangeboden voor elke bestelling.

Monsters van onze producten zijn ook beschikbaar in apotheken, parafarmacies, we nodigen u uit om naar de 'verkooppunten' pagina te gaan om de dichtstbijzijnde winkelier te vinden door te klikken op de volgende link: https: //www.labo-svr.com/fr/points-de-vente

Ik ben een distributeur, journalist of beïnvloeder, hoe kan ik contact met u opnemen?

Voor alle aanvragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail: hello@labo-svr.com.

Waar kan ik meer informatie krijgen over een product en uw merk?

U vindt op onze website alle informatie over onze producten in hun datasheet. Zo vindt u bijvoorbeeld de volgende informatie voor welke huidtypen; actieve bestanddelen en lijst van bestanddelen (INCI); gebruik van het product.

Zijn SVR Laboratoriumproducten getest op dieren?

Wij voeren geen dierproeven uit en voldoen dus aan de Europese regelgeving die het gebruik van dergelijke methoden verbiedt.

Waar kan ik SVR Laboratoriumproducten kopen?

U kunt al onze producten bestellen op onze website. U kunt ze ook vinden in apotheken en parafarmacies. Om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden, gaat u naar onze Store Locator.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?

Neem rechtstreeks contact met ons op via ons formulier.