Labo-SVR.com krijgt een make-over

Elke dag concentreren de SVR-teams zich op wat belangrijk is. Jij.

Wij werken dagelijks met u samen om producten aan te bieden die aan uw verwachtingen en problemen beantwoorden en om nieuwe verzorgingsroutines voor te stellen. U verwennen is ons credo voor maar één reden, dat u zich #BienDansMaPeau voelt!

We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat onze site deze geest weerspiegelt, dat u informatie vindt over onze producten, nieuwe routines en superrelevante tips om u te helpen goed in uw vel te zitten!

Abonneer u op onze nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws van het SVR-laboratorium, evenals advies over hoe u zich goed kunt voelen in uw je goed voelt over jezelf.
Wettelijke informatie
Uw e-mailadres wordt door Laboratoire SVR verwerkt om u onze nieuwsbrief en onze commerciële aanbiedingen toe te sturen. U hebt het recht op toegang tot, rectificatie, verwijdering, verzet en beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens, het recht op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens en het recht om richtlijnen vast te stellen betreffende het lot van uw gegevens na uw overlijden. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.
Gratis levering
Gratis levering
vanaf 50€ van aankoop
3 gratis monsters
3 gratis monsters
uit een selectie van producten
Consumentendiensten
Consumentendiensten
hello@labo-svr.com
Snelle levering
Snelle levering
tussen 3 en 5 dagen