Sun Secure: Zonbescherming
in alle transparantie

Elk jaar worden in Frankrijk 80.000 nieuwe gevallen van huidkanker gediagnosticeerd(1). Dat is 3 keer meer dan 20 jaar geleden. Maar zelfs vandaag de dag koopt slechts de helft van de Fransen zonnebescherming(2). En dat ondanks alle campagnes ter preventie van huidkanker die de afgelopen twintig jaar zijn verveelvoudigd, zowel door de gezondheidsautoriteiten, door artsen en meer in het bijzonder door onze partners, de dermatologen, maar ook door de grote cosmeticamerken.

Waarom dan zo'n tegenstrijdigheid?

- • De helft van de consumenten denkt dat zonnebrandmiddelen ingrediënten bevatten die schadelijk zijn voor het milieu(2).

- De helft van de consumenten denkt ook dat zonnebrandmiddelen ingrediënten bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid(2).

(1) www.fondation-arc.org. (2) 2020 Para/Pharmacy Suncare Products Study: Buyer Behaviour, Best Practices and Brand Image - 2nd edition, uitgevoerd door ARCANE Research onder 920 kopers tussen 29 september en 22 oktober 2020 

Hoe kunnen we u geruststellen?

Als dermatologisch merk moeten wij oplossingen aandragen voor zo'n belangrijk volksgezondheidsprobleem! Onze missie is het beschermen van uw huid: we moesten zowel voldoen aan de eisen van kwaliteit van bescherming, als aan de eisen van galenics en gebruiksgemak. Twee punten van zorg bleven echter bestaan: hormoonontregelaars en de gevolgen voor het mariene milieu.

Sinds 4 jaar zijn onze O&O-teams een wetenschappelijke samenwerking aangegaan met een gegevensbedrijf en een onafhankelijk laboratorium dat deskundig is op het gebied van hormoonontregeling, om ons assortiment zonnecrèmes te heroverwegen en de obstakels voor gebruik weg te nemen:


Onze formuleringstabel
Verminder het aantal filters en elimineer :

- Filters waarvan vermoed wordt dat ze hormoonontregelaars zijn -
Filters die ecotoxisch kunnen zijn -
Minerale en chemische zeven met nanodeeltjes
-
Potentieel irriterendefilters

Bijvoorbeeld: Octocrylene, Oxybenzone, Octinoxate...

Onze beschermingsfactor
-
Hoge bescherming tegen de zon SPF50/SPF50+
-
UVA > 1/3 SPF volgens de Europese aanbeveling
- Breed spectrum LOC > 370nm en fotostabiel
- Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige, voor het hele gezin

 
Onze zintuiglijkheid
-
Verslavende texturen en geuren -
Nieuwe texturen voor alle behoeften, voor alle huidtypes
- Alle verboden grondstoffen zijn verwijderd: fenoxyethanol, siliconen, PMMA (Polymethylmetacrylaat)

Onze milieu-impact
- Biologisch afbreekbare* formuleringen (OECD 301F)
- Algenvriendelijke (ISO 10253) en ongewervelde waterdierenvriendelijke (ISO 14669) formuleringen
- Waterbestendigeformuleringen

Voor meer informatie over onze milieutests, klik hier!

Sun Secure Cream SPF50+, Sun Secure Milk SPF50+, Sun Secure Mist SPF50, Sun Secure Oil SPF50, Sun Secure Sun Care Water SPF50+, Sun Secure Mineral Stick SPF50.

Transparantie? Dus wat is deze nieuwe filter associatie?

Er bleek één vereniging te zijn die punt voor punt aan al onze criteria voldeed. Een nieuwe vereniging van slechts 4 filters waarvoor wij een octrooi hebben aangevraagd (octrooi FR19/04215).

4 jaar onderzoek naar een gepatenteerde* combinatie van 4 filters:

- DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOAAT - UVA-filter
-
BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE - UVA&UVB-filter
- ETHYLHEXYL
TRIAZONE - UVB-filter
-
DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE - UVB-filter

 Wij hebben deze filters gecombineerd met het Sun Secure anti-oxidantencomplex om de huid** te beschermen tegen het hele zichtbare lichtspectrum: UVB + UVA + VISIBEL LICHT + INFRARED.

Dit biologisch geteste*** complex is samengesteld uit Vitamine E, Detoxofaan en Niacinamide****. Deze ingrediënten helpen oxidatieve schade te verminderen die wordt veroorzaakt door zichtbaar en infrarood licht.

Ze zijn gemakkelijk te vinden in de INCI's door :
Vitamine E = TOCOPHEROL
Niacinamide = NIACINAMIDE
Detoxofaan = LECITHINE & LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT

Sun Secure patent FR19/04215. Ex-vivotest op huidexplantaten die zijn bestraald met infrarood en het volledige zichtbare lichtspectrum. Test uitgevoerd op merkers: Fibrilline, Matrix Metalloproteinase-1 (MMP-1), MelanoCortin-1 Receptor (MC1-R). ****Hors Mist, Oil, Easy stick en Mineral stick omdat er geen water in de formule zit, zodat niacinamide niet kan worden opgelost

 

SUN SECURE 2.0 is nu een compleet assortiment zonnebeschermingsproducten met een zeer hoge SPF50/50+ die de huid en het mariene milieu respecteren en geschikt zijn voor de huid van het hele gezin, zelfs de meest gevoelige! Aan ieder zijn eigen textuur, aan ieder zijn eigen formaat.

Sun Secure, bescherm uzelf met transparantie!

Vóór blootstelling royaal en gelijkmatig aanbrengen om het blootgestelde oppervlak te bedekken. Een verlaging van dit bedrag zal het beschermingsniveau aanzienlijk verlagen. Zonnebrandmiddelen bieden nooit volledige bescherming. Regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na zweten, zwemmen of afvegen. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de piekuren (tussen 12 en 16 uur), draag anders beschermende kleding. Zonnebrand is gevaarlijk, vooral voor kinderen. Gebruik zonbeschermingsproducten die geschikt zijn voor uw huidtype. Het gebruik van dit product mag niet aanzetten tot langdurige blootstelling aan de zon. Misbruik van de zon is gevaarlijk. Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Gebruik altijd beschermende kleding voor uw baby en breng zonnebrandcrème alleen aan op blootgestelde delen.

Deze informatie heeft betrekking op de volgende producten: Sun Secure Cream SPF50+, Sun Secure Fluid SPF50+, Sun Secure Milk SPF50+, Sun Secure Spray SPF50+, Sun Secure Mist SPF50, Sun Secure Oil SPF50, Sun Secure Sun Water SPF50+, Sun Secure Easy Stick SPF50+, Sun Secure Mineral Stick SPF50.

Abonneer u op onze nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws van het SVR-laboratorium, evenals advies over hoe u zich goed kunt voelen in uw je goed voelt over jezelf.
Wettelijke informatie
Uw e-mailadres wordt door Laboratoire SVR verwerkt om u onze nieuwsbrief en onze commerciële aanbiedingen toe te sturen. U hebt het recht op toegang tot, rectificatie, verwijdering, verzet en beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens, het recht op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens en het recht om richtlijnen vast te stellen betreffende het lot van uw gegevens na uw overlijden. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.
Gratis levering
Gratis levering
vanaf 50€ van aankoop
3 gratis monsters
3 gratis monsters
uit een selectie van producten
Consumentendiensten
Consumentendiensten
hello@labo-svr.com
Snelle levering
Snelle levering
tussen 3 en 5 dagen